Böngészőben történő megjelenítéshez kattintson ide.

DKIK HÍRLEVÉL
2020.01.16.

 

Vállalkozók Bálja: február 15-én

A városi kamara által szervezett Vállalkozók Bálja minden évben színvonalas, sikeres, jó hangulatú rendezvény, melyen az Év Vállalkozása Díjakat is átadják. A következő bál időpontja: 2020. február 15., már kaphatók a belépők!

A 19.00 órai kezdettel megrendezésre kerülő tizedik Vállalkozók Bálja helyszíne a Dunaújvárosi Egyetem Campus Arénája (Dunaújváros, Táncsics M. u. 1/A).

Fellépők:
Koszi Janka énekesnő – különböző zenei stílusokat ötvöz könnyűzenei produkciója

Fun Company party zenekar – nem csupán zenét szolgáltat, hanem előadásmódjával igazi showműsort varázsol a színpadra

Fitness Team Art Dance Academy – többszörös magyar bajnok, világ- és európabajnoki bronzérmes tánccsoport „A pokol őrei” és „Az óceán alatt” című  akrobatikus show-műsora

A jegyek megvásárolhatók 17.500 Ft-os áron a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara székházában (Dunaújváros, Latinovits Z. u. 10.). További információ: +36-25/502-060

 

A bálról további információk honlapunkon

Az adótörvények 2020. évi változásai

TOVÁBB

 

Interjú Králik Gyulával: gazdasági helyzetkép

TOVÁBB

Exportfejlesztési programot hirdetnek kkv-knak

TOVÁBB

 

Megjelent az idei TOP 100+400 kiadvány

TOVÁBB

Látogasson el Facebook oldalunkra!

A Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara hírlevele, melyet kamaránk tagjai kapnak, és akik feliratkoztak hírlevelünkre, illetve akik a regisztráció során jelezték ez iránti igényüket. Levelezési listánkat semmilyen célra nem adjuk át harmadik személynek! Amennyiben Ön szándéka ellenére szerepel címlistánkon, kérjük, jelezze leiratkozási szándékát!

Leiratkozás