Böngészőben történő megjelenítéshez kattintson ide.

DKIK HÍRLEVÉL
2023.03.06.

 

Körforgásos gazdasági stratégiÁT és akciótervet bemutató záró konferencia

A körforgásos gazdaság bevezetése és a hulladékgazdálkodás kihívásainak kezelése című SRSP (Strukturális Reform Támogatási Program) projekt zárókonferenciája 2023. március 23-24-én lesz Budapesten, a jelentkezési határidő 2023. március 8. 17 óra.

2023. március 23-24-én Budapesten, a Radisson Blue Béke Hotelben (1067 Budapest, Teréz krt. 43.) kerül megrendezésre a hazai körforgásos gazdasági stratégiát és akciótervet bemutató záró konferencia. A konferencia személyesen és online formában kerül megrendezésre.

A konferencia nyelve magyar és angol, tolmácsolást biztosítanak..

A rendezvény célja a hazai vállalkozói szféra körforgásos gazdasági átállásának előmozdítása, inspiráló és mások által is használható példák bemutatása, a várható hazai és uniós források megismertetése, valamint a nemzetközi kapcsolatok erősítése.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy a részvételi szándékot 2023. március 8. 17:00 óráig szíveskedjen megerősíteni az alábbi formanyomtatvány kitöltésével:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScQ-0Cll89B7rNRPTkcrDjw62-21HblzGnq6ugo3oohfOKDjw/viewform?usp=pp_url

A konferencián személyesen résztvevők számára étkezést biztosítanak.

A rendezvény minden olyan vállalkozásnak hasznos lehet, amely körforgásos gazdasági stratégiában veszt részt, illetve ajánljuk minden vállalkozásoknak, legyen szó for-profit vagy non-profit szemléletről, amely általában érdeklődik új körforgásos üzleti modellek és lehetőségek iránt, továbbá a három kiemelt szektorban aktív vállalkozásoknak (biomassza alapú gazdaság/élelmiszeripar, építés/építőipar, műanyagok).

A konferencia tervezett programvázlata és néhány érthető példa a körforgásos gazdasághoz csatolt dokumentumban olvasható. A regisztrált résztvevőknek a stratégiai megállapításokat összegző brosúra, a végleges program és a technikai információk (rendezvényhelyszín elérhetősége, online csatalakozási link) a későbbiekben kerülnek kiküldésre.

 

Felhívás Országos Ágazati Alapvizsga Vizsgaelnöki és Vizsgafelügyelői Névjegyzékbe történő jelentkezésre

TOVÁBB

 

MNB aktuális konjunktúra felmérése

TOVÁBB

 

Munkaerőtoborzás külföldről – online előadás

TOVÁBB

Pályázati felhívás: Együttműködés a Munkahelyek biztonságáért

TOVÁBB

 

Álláslehetőség: tanácsadó

TOVÁBB

 

Bolgár, boszniai, horvát, román, szlovén, török üzleti hírek

TOVÁBB

Látogasson el Facebook oldalunkra!

A Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara hírlevele, melyet kamaránk tagjai kapnak, és akik feliratkoztak hírlevelünkre, illetve akik a regisztráció során jelezték ez iránti igényüket. Levelezési listánkat semmilyen célra nem adjuk át harmadik személynek! Amennyiben Ön szándéka ellenére szerepel címlistánkon, kérjük, jelezze leiratkozási szándékát!

Leiratkozás