Böngészőben történő megjelenítéshez kattintson ide.

DKIK HÍRLEVÉL
2020.02.05.

 

Indul az országos kkv-tájékoztató rendezvénysorozat

„A kormány minden lehetséges támogatást meg kíván adni azoknak a vállalkozóknak, akik munkát biztosítanak a magyaroknak, hozzájárulnak településük és régiójuk felvirágoztatásához” – mondta el György László, az ITM államtitkára.

 

 

EUCalc rendezvény meghívó

Az Európai Unió Horizont 2020 programjának finanszírozásával valósul meg az EUCalc projekt keretein belül – Bécs, Koppenhága, London és Róma mellett – Budapesten is 2020. február 13-án szakmai fórum.

 

 

Francia és amerikai felhívások, üzleti lehetőségek

Szíves figyelmükbe ajánljuk az alábbi francia, valamint amerikai vonatkozású felhívásokat.

 

 

 

Tájékoztatás támogatási koncepcióról

Az ITM háttérintézményeként létrejött Nyugat-Balkáni Zöld Központ Nonprofit Kft. felhívása, mely a nyugat-balkáni régióban megvalósuló klímavédelmi beruházások előkészítését szolgáló tevékenységek támogatási koncepciójáról szól.

 

 

EU ETS 2021 utáni iránymutatás

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (a továbbiakban: ITM) Klímapolitikáért Felelős Helyettes Államtitkársága megküldte részünkre az EU ETS 2021 utáni állami támogatási intézkedésekkel kapcsolatos iránymutatás tervezetéről és IV. kereskedési időszakhoz kapcsolódó támogatási mechanizmusok szóló tájékoztató anyagot.

 

 

Klímavédelmi pályázati és finanszírozási lehetőségek a Nyugat-Balkánon

2020. február 13-án Budapesten kerül megrendezésre a „Klímavédelmi pályázati és finanszírozási lehetőségek a Nyugat-Balkánon” elnevezésű rendezvény.

 

Állásbörze-Karriernap: kiállítók jelentkezését várják

TOVÁBB

Késedelmes fizetés és lánctartozás

TOVÁBB

 

Vállalkozók Bálja: február 15-én

TOVÁBB

Véradás a kamara székházában

TOVÁBB

 

Exportfejlesztési programot hirdetnek kkv-knak

TOVÁBB

Králik Gyula interjú: jubileum

TOVÁBB

Látogasson el Facebook oldalunkra!

A Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara hírlevele, melyet kamaránk tagjai kapnak, és akik feliratkoztak hírlevelünkre, illetve akik a regisztráció során jelezték ez iránti igényüket. Levelezési listánkat semmilyen célra nem adjuk át harmadik személynek! Amennyiben Ön szándéka ellenére szerepel címlistánkon, kérjük, jelezze leiratkozási szándékát!

Leiratkozás