Böngészőben történő megjelenítéshez kattintson ide.

DKIK HÍRLEVÉL
2019.12.11.

 

Expocomfort Kiállítás és Biomassza Innovációs Expo

A Magyarországi Olasz Kereskedelmi Kamara a Promos Itáliával együttműködésben kereskedelmi delegációt szervez az „Expocomfort Kiállítás és Konferencia (MCE) és Biomassza Innovációs Expo (BIE)” nemzetközi kiállításra (Milánó, 2020. Március 17-20.).

Ez lesz a „MCE” kiállítás 42-edik kiadása, amely azokat a vállalatokat célozza meg, akik polgári és ipari létesítmények tervezésére és üzemeltetésére specializálódtak (fűtés, légkondicionálás, vízvezeték- és egyéb csőhálózatok, fürdőszobakiegészítők, csaptelepek), akiknek ez egy kiváló globális üzleti platform.
További részleteket a mellékelt angol nyelvű katalógusban, illetve az alábbi honlapon talál: www.mcexpocomfort.it.

A “BIE” rendezvény az MCE-vel egyidejűleg inkább a technológiai innovációra és a megújuló energiára összpontosít. Bemutatják az épületgépészet rendszereit, termékeit és alkatrészeit egészen a pellettel és a biomasszával való fűtésig.
További részleteket az alábbi honlapon talál: www.bie-expo.it.

Olyan cégek jelentkezését várjuk, akiknek telephelye Magyarországon található és érdeklődnek a fent említett szektorok vásárai iránt.

A kiválasztott résztvevőknek a következő szolgáltatásokat biztosítják a szervezők:

- repülőtér - szálloda - repülőtéri transzfer
- 2 éjszaka és reggeli egy milánói szállodában
- napi transzfer a szálloda és a vásár között
- belépés az expókra
- belépés az expók VIP területére valamint ebédek
- egyéni tolmácsolási szolgáltatás (kérésre elérhető)

A jelentkezőknek garantálni kell 2 napos jelenlétet a vásáron, de eldönthetik, hogy március 17-18-án vagy március 19-20-án jönnek.

A Magyarországi Olasz Kereskedelmi Kamara fenntartja magának a jogot, hogy tevékenységi profil alapján válassza ki a résztvevőket.
Tekintettel arra, hogy a helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, kérjük, regisztráljon 2019. December 13-án 18:00 óráig a servizi@cciu.com emailcímre.

További információkért keresse fel :
Magyarországi Olasz Kereskedelmi Kamara
CSURGAI Zsófia
Szolgáltatások Osztálya
Telefonszám: +36 70 88 66764
E-mail: servizi@cciu.com

 

Vállalkozók Bálja: hamarosan a tizedik

TOVÁBB

 

December közepi változások az ügyfélfogadási rendben

TOVÁBB

 

A szakmák automatizálhatósága, ennek munkaerőpiaci hatásai

TOVÁBB

Látogasson el Facebook oldalunkra!

A Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara hírlevele, melyet kamaránk tagjai kapnak, és akik feliratkoztak hírlevelünkre, illetve akik a regisztráció során jelezték ez iránti igényüket. Levelezési listánkat semmilyen célra nem adjuk át harmadik személynek! Amennyiben Ön szándéka ellenére szerepel címlistánkon, kérjük, jelezze leiratkozási szándékát!

Leiratkozás