Böngészőben történő megjelenítéshez kattintson ide.

DKIK HÍRLEVÉL
2020.02.13.

 

Irány az Európai Unió piaca!

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara és a Piac & Profit Irány az Európai Unió piaca! címmel rendez konferenciát 2020. február 27-én, melyen az Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (Román tagozat) Szakmai Partnerséget vállalt.

 

 

Magyar-német üzleti fórum Debrecenben

A Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Német Tagozata üzleti fórumot szervez Debrecenben 2020. február 27-én.

 

 

Bukaresti befektetési konferencia

2020. február 20. és 21-én kerül megrendezésre a Romániai Magyar Üzleti Egyesület, Magyarország Bukaresti Nagykövetsége, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Román Tagozata és az RMKT Bukarest által közösen szervezendő évadnyitó esemény.

 

 

 

Fókuszban a külpiacok – külgazdasági évnyitó konferencia

A Fókuszban a külpiacok külgazdasági évnyitó konferenciát 2020. március 3-án tartják, célja, hogy tájékoztatást nyújtson a külpiacok nyújtotta lehetőségekről mind a kezdő exportőrök, mind a már tapasztalt, de új piacokat kereső vállalatok számára.

 

 

Felhívás: Startup Campus Tungsram

Hardver startupok számára indít a Startup Campus akcelerációs programot a Tungsram vállalattal közösen, a kiválasztott csapatok kezdő 20 millió forintos befektetést, gyártási kapacitást és üzleti képzést kapnak.

 

 

Makrogazdasági trendek Magyarországon

Megjelent az MKIK Gazdaság- és Vállalkozáskutató Intézet január havi Gazdasági Tájékoztatója, mely magyar és angol nyelven is letölthető cikkünk mellékletéből.

 

Állásbörze-Karriernap: kiállítók jelentkezését várják

TOVÁBB

 

Ökológiai lábnyom kutatás

TOVÁBB

Késedelmes fizetés és lánctartozás

TOVÁBB

 

Exportfejlesztési programot hirdetnek kkv-knak

TOVÁBB

Látogasson el Facebook oldalunkra!

A Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara hírlevele, melyet kamaránk tagjai kapnak, és akik feliratkoztak hírlevelünkre, illetve akik a regisztráció során jelezték ez iránti igényüket. Levelezési listánkat semmilyen célra nem adjuk át harmadik személynek! Amennyiben Ön szándéka ellenére szerepel címlistánkon, kérjük, jelezze leiratkozási szándékát!

Leiratkozás