Böngészőben történő megjelenítéshez kattintson ide.

DKIK HÍRLEVÉL
2019.11.20

 

Exporthatékonyság, sikeres termékek, tagvállalati tapasztalatok a német piacon

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Német Tagozata által szervezett Magyar-Német Üzleti Fórumot 2019. november 27-én 14:00 órától tartják az MKIK székhelyén.

MEGHÍVÓ

Exporthatékonyság, sikeres termékek, tagvállalati tapasztalatok a német piacon

Magyar-Német Üzleti Fórum és a Magyar-Német Tagozat éves közgyűlése

 

Időpont:              2019. november 27., szerda, 14:00

Helyszín:             MKIK székhely, 1054 Budapest, Szabadság tér 7., Bank Center, Platina torony II, X. emelet, 1001. Terem

Szervező:            Magyar Kereskedelmi és Iparkamara

Jelentkezési határidő:  2019. november 25., hétfő 16:00 óra

Nyelv:   magyar és német (konszekutív tolmácsolással)

                                regisztráció                                       térkép

 

Tisztelt Partnerünk!

Ezúton tisztelettel meghívjuk Önt a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Német Tagozatának szervezésében megvalósuló Magyar-Német Üzleti Fórumra és a Magyar-Német Tagozat éves közgyűlésére.

A rendezvény célja, hogy tájékoztassa a hazai kis- és középvállalkozásokat az exportfejlesztéssel és ipar 4.0 -val kapcsolatos aktuális és jövőbeni pályázati lehetőségekről, valamint a német piaci exportlehetőségekről. Továbbá céges jó gyakorlatként sikeres hazai, a német piacra is exportáló vállalkozások osztják meg tapasztalataikat és ismertetik az aktuális beszállítói lehetőségeket cégüknél.

Az előadások után a résztvevőknek lehetőségük lesz kötetlen formában konzultálni az előadókkal a networking kávészünet során.

A fórumot követően a Magyar-Német Tagozat éves közgyűlésére kerül sor a tagozati tagvállalatok részvételével.

PROGRAM

13.30 – 14.00     Regisztráció

14.00 – 14.10     Köszöntők

Bódi László, az MKIK Magyar-Német Tagozatának elnöke

14.10 – 14.30     A magyar-német bilaterális gazdasági kapcsolatok aktualitásai, a német gazdaság jövőbeni kilátásai

Olaf Reif, I. osztályú titkár, Német Nagykövetség Budapest

14.30 – 14.50     Tájékoztató az exportfejlesztéssel és ipar 4.0 -val kapcsolatos aktuális és jövőbeni pályázati lehetőségekről

Andorka Miklós, stratégiai igazgató, MAPI Magyar Fejlesztési Iroda Zrt.

14.50 – 15.10     Best practice - tájékoztató az ipar 4.0 rendszerekről és a „contrall” termékcsaládról az RG Net Kft. bemutatásában

Herbály István, ügyvezető igazgató, RG Net Kft.

15.10 – 15.30     Best practice – bemutatkozik a magyarországi Viessmann Modellgyártó Kft., a gyártás és a fejlesztések bázisa

           Matthias Viessmann, ügyvezető, Viessmann Modellgyártó Kft.

15.30 – 16.00     Networking kávészünet

                           Konzultációs lehetőség az előadókkal

16.00 – 16:30     A Magyar - Német Tagozat Közgyűlése

 

Részvétel feltételei

Jelentkezési határidő: 2019. november 25., szerda 16:00 óra

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes online regisztrációhoz kötött.

A férőhelyek száma korlátozott, ezért a jelentkezéseket azok beérkezésének sorrendjében fogadjuk el. Egy vállalkozás képviseletében maximum 2 fő vehet részt az eseményen.

Csak azoknak a vállalkozásoknak a jelentkezését tudjuk elfogadni, amelyek a kamarai regisztrációs kötelezettségüknek eleget tettek.

 

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) tájékoztatja a résztvevőket, hogy a rendezvényen kép- és/vagy hangfelvétel készül(het). A résztvevő a rendezvényen való regisztrációjával, részvételével előzetes és kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy az MKIK a megadott személyes adatait kezelje, így ahhoz is, hogy a rendezvényen róla kép- és/vagy hangfelvétel készüljön, s ezeket az MKIK a rendezvényről szóló tájékoztatásaiban, valamint egyéb kiadványaiban és online felületein felhasználja.

Az MKIK tájékoztatja a résztvevőket, hogy a rendezvényen való részvétel biztosítása és az ehhez kapcsolódó költségek igazolása céljából megadott személyes adataik (név, aláírás, mobilszám, ímélcím, képmás és/vagy hangfelvétel) kezelésére az MKIK adatkezelési és adatvédelmi szabályzatában foglaltak az irányadók, mely elérhető az MKIK honlapján:

MKIK adatkezelési és adatvédelmi szabályzata 

 

                regisztráció

 

 

Látogasson el Facebook oldalunkra!

A Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara hírlevele, melyet kamaránk tagjai kapnak, és akik feliratkoztak hírlevelünkre, illetve akik a regisztráció során jelezték ez iránti igényüket. Levelezési listánkat semmilyen célra nem adjuk át harmadik személynek! Amennyiben Ön szándéka ellenére szerepel címlistánkon, kérjük, jelezze leiratkozási szándékát!

Leiratkozás