Böngészőben történő megjelenítéshez kattintson ide.

DKIK HÍRLEVÉL
2022.12.20.

 

MKIK-PwC Energetikai útmutató

Az energiaválság és annak következményei számos vállalkozást érintenek érzékenyen. Mind az elszálló energiaárak miatti költségnövekedés, mind az energiaszolgáltatókkal való szerződéskötés nehézséget okoz napjainkban.

A vállalkozások helyzetének megkönnyítése érdekében a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) a PricewaterhouseCoopers Magyarország Kft-vel (PwC) közösen készített egy energetikai útmutatót, amely röviden összefoglalja az energiaszerződéssel kapcsolatos problémákat és a kereskedőváltás folyamatát. Az útmutatóban bemutatásra kerül néhány energiahatékonysági tipp, amelyet a KKV szektor működési területtől függetlenül alkalmazni tud, illetve az energiahatékonysági beruházási lehetőségek is felsorolásra kerültek.

Az útmutató PDF és PowerPoint formátumban a mellékletekben található.

 

Változik a nyitvatartási rendünk

TOVÁBB

 

Elérhető a Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram

TOVÁBB

 

Vali.hu: a személyre szabott vállalkozói információ

TOVÁBB

Pályázati lehetőség energiaköltségek támogatására

TOVÁBB

 

Rezsicsökkentési tippek: energetikai blog és videó ajánló

TOVÁBB

 

Atomerőművi üzemeltetési szakmérnök/szakember képzés

TOVÁBB

Látogasson el Facebook oldalunkra!

A Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara hírlevele, melyet kamaránk tagjai kapnak, és akik feliratkoztak hírlevelünkre, illetve akik a regisztráció során jelezték ez iránti igényüket. Levelezési listánkat semmilyen célra nem adjuk át harmadik személynek! Amennyiben Ön szándéka ellenére szerepel címlistánkon, kérjük, jelezze leiratkozási szándékát!

Leiratkozás