Böngészőben történő megjelenítéshez kattintson ide.

DKIK HÍRLEVÉL
2023.04.27.

 

Már közel a határidő: áprilisi konjunktúrafelvétel

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) Gazdaság- és Vállalkozáskutató Nonprofit Kft. (GVI) mostani adatfelvételének témakörei között a minimálbér emelés hatásait és a vállalkozások pénzügyi nehézségeit vizsgálják kiemelten. Kérjük, szakítson időt a hazai vállalkozások helyzetét felmérő kérdőív kitöltésére, mely 12-13 percet vesz igénybe.

A kérdőív kitöltésével segíti a kereskedelmi és iparkamarák munkáját: minél szélesebb kört érintő adatok alapján felmérni a térség vállalkozóit érintő változásokat, a működést, az eredményességet veszélyeztető tényezőket, és közvetíteni a döntéshozók felé a lehetséges megoldási javaslatokat.

A kérdőív a következő két címen érhető el.

https://kutatas.gvi.hu/index.php/657447

http://gvi.hu/k/konjunktura

A kitöltött kérdőíveket 2023. április 30-ig várják!

 

Küldöttgyűlést tartott a városi kamara

TOVÁBB

 

Bravúros szereplés a Szakma Sztár Fesztiválon!

TOVÁBB

 

Ingyenes szoftverekkel támogatja az MTÜ a hazai vendéglátó üzleteket és turisztikai attrakciókat az NTAK adatszolgáltatásban

TOVÁBB

Megjelent az MKIK Üzleti7 különszáma: Adótanácsadó 2023

TOVÁBB

 

Fontos határidő közeleg a hulladéktermelő gazdálkodók számára

TOVÁBB

 

Villamosenergia és földgáz egységár csökkenése

TOVÁBB

Látogasson el Facebook oldalunkra!

A Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara hírlevele, melyet kamaránk tagjai kapnak, és akik feliratkoztak hírlevelünkre, illetve akik a regisztráció során jelezték ez iránti igényüket. Levelezési listánkat semmilyen célra nem adjuk át harmadik személynek! Amennyiben Ön szándéka ellenére szerepel címlistánkon, kérjük, jelezze leiratkozási szándékát!

Leiratkozás