Böngészőben történő megjelenítéshez kattintson ide.

DKIK HÍRLEVÉL
2023.07.17.

 

Fata László előadása az ország- és vármegyebérletről

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Fata Lászlót, a Cafeteria TREND magazin alapítóját és szerkesztőjét kérte fel, tartson online előadást a vármegye- és országbérletről a munkáltatók segítése érdekében 2023. július 27-én (csütörtök) 15 órától.

2023. május 1-jétől új díjtermék – vármegye- és országbérlet – került bevezetésre a közösségi közlekedésben. Az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) jelzése szerint számos munkavállalói panasz érkezett, hogy az új vármegye- és országbérletekkel kapcsolatosan, a 39./2010 (II.26.) kormányrendeletben foglaltak ellenére a munkáltatók a munkavállalók munkába járását szolgáló teljes árú, utazási kedvezménnyel megváltott, illetve üzletpolitikai kedvezménnyel csökkentett árú bérleteik vagy menetjegyeik árát nem számolják el és a munkavállalók költségeit nem térítik vissza.

A munkáltatók segítése érdekében már készített az MKIK egy tájékoztatót az új díjtermékekről, valamint felvették a kapcsolatot Fata László Cafeteria TREND magazin alapítójával és szerkesztőjével kérve, hogy tartson előadást a témában.

Az előadás 2023. július 27-én (csütörtök) 15 órakor kerül megrendezésre online. Az előadás végén pedig lehetőség nyílik a kérdések feltevésére is a chat felületen.

A rendezvény ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött, regisztrálni az alábbi linken lehetséges: http://www.cafeteriatrend.hu/mkik

A csatlakozási link az előadást megelőző napokban kerül kiküldésre a regisztrált érdeklődők részére.

Az előadás tematikája:

  • Munkába járás jeggyel és bérlettet - mi kötelező, és mi lehet adómentes
  • Munkába járás kilométer térítéssel - kinek, mennyit kötelező téríteni, és mennyi adható
  • Hétvégi hazautazás térítési kötelezettségei és lehetőségei
  • Szükséges dokumentumok
  • Országbérlet, vármegyebérlet vagy vonalbérlet - munkáltatói lehetőségek és kötelezettségek
  • KÉRDÉSEK és VÁLASZOK

 

Felhívás Kamarai Gyakorlati Oktató Képzésre

TOVÁBB

 

Előadás a Szakképzési Törvény módosításáról

TOVÁBB

 

Közösséget teremtett a pályaorientációs nyári tábor hangulata, élvezetes feladatai

TOVÁBB

Junior Prima 2023 – jelölés a magyar ismeretterjesztés és média kategóriára

TOVÁBB

 

GFM tájékoztató a rendkívüli munkavégzés díjazásáról

TOVÁBB

 

Szakmai út Németországba - Energiainfrastruktúra

TOVÁBB

Látogasson el Facebook oldalunkra!

A Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara hírlevele, melyet kamaránk tagjai kapnak, és akik feliratkoztak hírlevelünkre, illetve akik a regisztráció során jelezték ez iránti igényüket. Levelezési listánkat semmilyen célra nem adjuk át harmadik személynek! Amennyiben Ön szándéka ellenére szerepel címlistánkon, kérjük, jelezze leiratkozási szándékát!

Leiratkozás