Böngészőben történő megjelenítéshez kattintson ide.

DKIK HÍRLEVÉL
2019.10.30

 

Szakmai nap: Könyvelőkkel a duális képzésért

A városi kamara 2019. november 14-én „Könyvelőkkel a duális képzésért” címmel ingyenes felkészítő-tájékoztató szakmai napot tart a gyakorlati képzést végző szervezetek gazdasági és humán területen dolgozó munkatársai számára.

A program során a résztvevők áttekinthető, praktikus információkat kapnak mindazokról a tudnivalókról, amelyeket a NAV is számon kérhet egy esetleges ellenőrzés során. (A képzőhelyek minősítésével kapcsolatos követelményekről, a tanulószerződésekkel és együttműködési megállapodásokkal összefüggő adminisztratív teendőkről, valamint a tanulók gyakorlati képzésével kapcsolatos normativ állami támogatási lehetőségek minél hatékonyabb felhasználásának módjáról.)

A rendezvény 2019. november 14-én 9 órától a Dunaújvárosi Kamara tanácstermében kerül megrendezésre

(Dunaújváros, Latinovits Zoltán u. 10.)

Előadó: Lizák Istvánné okleveles könyvvizsgáló, a Dunaújvárosi Kamara gazdasági szakértője.

A felkészítést nemcsak azoknak a gazdasági szakembereknek ajánljuk, akik már együttműködő partnereink a duális képzés terén, hanem azon gazdálkodó szervezetek képviselőinek is, akik még csak fontolgatják a gyakorlati képzésbe történő bekapcsolódást, vagy átfogó, hasznos módszertani információkhoz szeretnének jutni a témával kapcsolatosan.

 

Online jelentkezés

Pályázatok vállalkozása szolgálatában

TOVÁBB

 

Töltse ki az MKIK GVI 2019. októberi online konjunktúra felvétele kérdőívét!

TOVÁBB

 

Még lehet jelentkezni a térítésmentes Vállalkozói Mentorprogram képzéseire!

TOVÁBB

Látogasson el Facebook oldalunkra!

A Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara hírlevele, melyet kamaránk tagjai kapnak, és akik feliratkoztak hírlevelünkre, illetve akik a regisztráció során jelezték ez iránti igényüket. Levelezési listánkat semmilyen célra nem adjuk át harmadik személynek! Amennyiben Ön szándéka ellenére szerepel címlistánkon, kérjük, jelezze leiratkozási szándékát!

Leiratkozás