Böngészőben történő megjelenítéshez kattintson ide.

DKIK HÍRLEVÉL
2023.06.12.

 

Mennyire vagy tudatos vállalkozásod pénzügyeiben?

A RevNew pénzügyi szoftver létrehozója egy 3-4 perces kérdőív kitöltésére kéri Önt, mellyel hozzájárulhat ahhoz, hogy a vállalkozói szokások feltérképezésével még hatékonyabban tudja támogatni a program a felhasználókat. Nyereményjátékkal!

Mennyire vagy tudatos vállalkozásod pénzügyeiben? 

Üdvözöllek! Csikós Gábor vagyok a RevNew pénzügyi szoftver létrehozója. A célom az, hogy egy könnyen használható program segítségével megmutassam a vállalkozóknak azt, hogyan lehet a pénzügyi mozgásaik gyors, egyszerű és rendszeres vezetésével nagyobb bevételhez juttatni a vállalkozásukat. Ennek a kérdőívnek a kitöltésével Te is hozzájárulsz ahhoz, hogy a vállalkozói szokások feltérképezésével még hatékonyabban tudjalak támogatni Titeket. 

Amennyiben az űrlapot kitöltöd és megadod az email címedet, akkor Te is részese lehetsz annak a nyereményjátéknak, ahol a kisorsolt 5 vállalkozásnak lehetősége lesz 3 hónapig használni ingyenesen a RevNew P&L szoftvert. 

A kitöltés kb. 3-4 percet vesz igénybe. Köszönöm, ha Te is szánsz rá ennyit az idődből!

Kitöltés a Google Űrlapok szolgáltatásban

További kérdések esetén keress bizalommal: 

gabor.csikos@revnew.hu

 

 

Szakmázz velünk! – pályaorientációs tábor

TOVÁBB

 

Módosították a szakképzési törvényt

TOVÁBB

 

Adó és számviteli tanácsadás júniusban

TOVÁBB

Már pályázható a megújult Effekt 2030 – Az ESG megoldások díja

TOVÁBB

 

Felkérés kérdőív kitöltésére az MNB konjunktúra felmérésében

TOVÁBB

 

Lehetőségek és kihívások Afrikában – webinárium

TOVÁBB

Látogasson el Facebook oldalunkra!

A Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara hírlevele, melyet kamaránk tagjai kapnak, és akik feliratkoztak hírlevelünkre, illetve akik a regisztráció során jelezték ez iránti igényüket. Levelezési listánkat semmilyen célra nem adjuk át harmadik személynek! Amennyiben Ön szándéka ellenére szerepel címlistánkon, kérjük, jelezze leiratkozási szándékát!

Leiratkozás