Böngészőben történő megjelenítéshez kattintson ide.

DKIK HÍRLEVÉL
2020.01.31

 

Hamarosan újra Vállalkozók Bálja

A városi kamara által szervezett Vállalkozók Bálja minden évben színvonalas, sikeres, jó hangulatú rendezvény, melyen az Év Vállalkozása Díjakat is átadják. A következő bál időpontja: 2020. február 15.
Belépők 17 ezer 500 forintos áron még kaphatók a kamarai székházban, érdemes igyekezni, ha ott akar lenni az eseményen! A tizedik bálon is színvonalas programban lesz része annak, aki ezt a szombat estét a szokásos helyszínen, a Dunaújvárosi Egyetem Campus Arénájában tölti. A sztárfellépő Koszi Janka énekesnő, a báli zenét a Fun Company party zenekar szolgáltatja. Műsort ad a világbajnokságra készülő, világbajnoki és Európa-bajnoki bronzéremmel is már rendelkező, többszörös magyar bajnok Fitness Team Art Dance Academy tánccsoport. Külön érdekesség, hogy minden fellépő dunaújvárosi, vagy városi kötődésű.

 

Állásbörze-Karriernap: kiállítók jelentkezését várják

TOVÁBB

 

Králik Gyula interjú: jubileum

TOVÁBB

Interjú Králik Gyulával: gazdasági helyzetkép

TOVÁBB

 

Exportfejlesztési programot hirdetnek kkv-knak

TOVÁBB

Látogasson el Facebook oldalunkra!

A Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara hírlevele, melyet kamaránk tagjai kapnak, és akik feliratkoztak hírlevelünkre, illetve akik a regisztráció során jelezték ez iránti igényüket. Levelezési listánkat semmilyen célra nem adjuk át harmadik személynek! Amennyiben Ön szándéka ellenére szerepel címlistánkon, kérjük, jelezze leiratkozási szándékát!

Leiratkozás