Böngészőben történő megjelenítéshez kattintson ide.

DKIK HÍRLEVÉL
2023.09.07.

 

Pályázat Fejér Vármegyei Békéltető Testület tagi és elnöki pozícióra

A Fejér Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara a fogyasztóvédelemről szóló törvény alapján pályázatot hirdet a Fejér Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara által működtetett békéltető testületnél békéltető testületi tag/elnök tisztség betöltésére.

2023. szeptember 01. napjával induló eljárás keretében megtörtént a békéltető testületi tagi/elnöki pozíció betöltésére szólóan pályázati felhívás (Hirdetmény) hivatalos közzététele.  A megbízatás 2024. január 01. napjától 4 éves határozott időtartamra szól, a jogviszony jellege: megbízási jogviszony.

A megbízatás az Igazságügyi Minisztérium általi kinevezéssel keletkezik, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara közreműködésével.

A 2024. január 1-jétől megalakításra kerülő Békéltető Testület regionális illetékességű lesz. A békéltető testület székhelye Székesfehérvár, elnevezése: Fejér Vármegyei Békéltető Testület. A testület illetékessége Fejér vármegye, Komárom-Esztergom vármegye, Veszprém vármegye területére terjed ki.

Jogszabályi alap: A fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény (Fgytv.) 2023. június 25-én hatályba lépett módosítása és az 5 /2023. (VI.19.) IM rendelet

A pályázati eljárás keretében a felhívásban tájékoztatásra kerülnek a békéltető testület illetékességi területén bejegyzett fogyasztói érdekek képviseletei, hogy az ellátó egyesület javaslatot tehet az előírásoknak megfelelő személyek közül a békéltető testületi tagok egyharmadára.

A fogyasztói érdekek képviseletének szóló felhívás tartalmazza, hogy a javaslathoz mellékelni kell a tagnak javasolt személy elfogadó nyilatkozatát, vonatkozó jogszabály: 5 /2023. (VI.19.) IM rendelet 10 §.

A pályázatok benyújtási határideje: 2023. október 02., módja: elektronikusan btpalyazat@fmkik.hu e-mail címre.

Érvényes pályázatnak kizárólag az fmkik.hu honlapon közzétett Hirdetményben és Pályázati felhívásban meghatározott módon és határidőben benyújtott jelentkezés minősül.

Bővebb információ: https://fmkik.hu/hirek/kozzeteteli-hirdetmeny-fejer-varmegyei-bekelteto-testulet-tagi-illetve-elnoki-poziciora-kiirt-palyazati-felhivasrol

Benyújtás: btpalyazat@fmkik.hu

 

Nemzetközi Hegesztő Technológus és Hegesztő Specialista képzés

TOVÁBB

 

HEPA: Online piaci jelenlét – marketing eszközök tükrében

TOVÁBB

 

Budapest Business Trip Üzleti Fórum

TOVÁBB

Itt a bevásárlólista! Már elérhető az új funkció az Árfigyelőben

TOVÁBB

 

Speciális, művészeti csapatépítő programok: a közös alkotás öröme

TOVÁBB

 

HEPA célpiaci tréning: Egyiptom és az Egyesült Arab Emírségek

TOVÁBB

Látogasson el Facebook oldalunkra!

A Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara hírlevele, melyet kamaránk tagjai kapnak, és akik feliratkoztak hírlevelünkre, illetve akik a regisztráció során jelezték ez iránti igényüket. Levelezési listánkat semmilyen célra nem adjuk át harmadik személynek! Amennyiben Ön szándéka ellenére szerepel címlistánkon, kérjük, jelezze leiratkozási szándékát!

Leiratkozás