Böngészőben történő megjelenítéshez kattintson ide.

DKIK HÍRLEVÉL
2023.07.14.

 

Junior Prima 2023 – jelölés a magyar ismeretterjesztés és média kategóriára

A Széchenyi Kártya Programot működtető KAVOSZ Zrt. 2014-ben társalapítóként csatlakozott a Prima Primissima Alapítványhoz, ismeretterjesztés és média kategóriájában várják a jelöléseket a díjra méltónak tartott fiatal tehetségekre. A Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara a kezdeményezés támogatásaként népszerűsíti a jelölési folyamatot, és gyűjti a helyi javaslatokat, melyeket eljuttat a KAVOSZ számára.

A Prima Primissima Díjat Demján Sándor a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének támogatásával 2003-ban alapította. Célja a magyar értelmiség szellemi eredményeinek megőrzése, a hazai tudomány, művészet, kultúra és sport fejlesztésének erősítése egy olyan, hatalomtól és politikától független kitüntető cím adományozásával, amelynek megkérdőjelezhetetlen értéke van a közvélemény szemében. A Prima Primissima Díj rangját e hitelességre törekvés mellett azon díjazottak személye emeli még magasabbra, akik az elmúlt egy évtizedben a legjobbakká váltak a jók között. Az elismerés társadalomformálásban betöltött szerepe ma fontosabb, mint valaha, hiszen felgyorsult világunkban az értékválasztási lehetőségek tömegével küzdve nehéz biztos pontot találni. Hisszük, hogy díjazottjaink valódi példaképek – küldetésünk pedig továbbra is az, hogy ezután is megtaláljuk azokat a kiválóságokat, akiknek teljesítménye, emberi tartása, értékrendje követendő lehet.

A Prima Primissima Díjakat 2007 óta kifejezetten a fiatal tehetségek számára is odaítélik azért, hogy a már fiatalon komoly eredményeket felmutató szakemberek is elismerésben részesülhessenek.

A Junior Prima Díj igazi újdonságot jelentett azzal, hogy megteremtette a fiatal, ígéretes tehetségek méltó elismerésének lehetőségét, így olyan hagyományokat követ, amelyre az egész társadalom megbecsüléssel tekint. Valamennyiünk felelőssége, hogy esélyt teremtsünk a “junioroknak”, lehetőséget kínáljunk számukra “szeniorrá” válásukhoz.

A KAVOSZ Zrt. 2014-ben Társalapítóként csatlakozott a Prima Primissima Alapítványhoz és 2021-ig a Junior Prima Díjak SAJTÓ kategóriájában díjaztuk, 2022-től a pedig a ISMERETTERJESZTÉS ÉS MÉDIA kategóriájában díjazzuk a fiatal tehetségeket.

Az idei évben is nagyra becsült szakembereket kértek fel a zsűrizésre, hogy tapasztalatukkal és tudásukkal segítsék a kiválasztás folyamatát.

A tét nem kevés, mert a zsűri által díjazott 6 fő személyenként nettó 2 millió forint pénzjutalomban részesül.

A Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara a kezdeményezés támogatásaként népszerűsíti a jelölési folyamatot, és gyűjti a javaslatokat, melyeket eljuttat a KAVOSZ számára.

Megtisztelő lenne számunkra, ha az ifjú tehetségek megismerésében és e nívós díjra való jelölésben Ön is segítségünkre lenne, ezért amennyiben ismer olyan 30 év alatti, magát magyarnak valló, a magyar média (blog, vlog, híradó, írott sajtó, irodalmi mű, fotóriporter, dokumentumfilm, stb) területén tevékenykedő, kiemelkedő eredményeket elért magánszemélyt/alkotóközösséget, akit/akiket jelölésre érdemesnek tart, kérjük, hogy a központi e-mail címünkre (dkik@dkik.hu) a jelölt elérhetőségeit, szakmai önéletrajzát és publikációt feltüntetve küldje meg számunkra legkésőbb 2023. szeptember 20-ig. (Az e-mail tárgyába, kérjük, írja bele: Junior Prima 2023 jelölés!)

A jelölési folyamat a magyar szellemi értékek megőrzése és további fejlesztése szempontjából kimagasló jelentőségű, hiszen a jelölti kör minősége határozza majd meg a későbbi díjazottakét is!

Legyen részese a tehetségek kiválasztásának!

 

Közösséget teremtett a pályaorientációs nyári tábor hangulata, élvezetes feladatai

TOVÁBB

 

Előadás a Szakképzési Törvény módosításáról

TOVÁBB

 

Felhívás Kamarai Gyakorlati Oktató Képzésre

TOVÁBB

LIFE CLIMA előzetes önerő-igény felhívás 2023

TOVÁBB

 

GFM tájékoztató a rendkívüli munkavégzés díjazásáról

TOVÁBB

 

Tájékoztatás a szankciók tekintetében kritikusnak tekinthető termékek listáinak publikálásáról

TOVÁBB

Látogasson el Facebook oldalunkra!

A Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara hírlevele, melyet kamaránk tagjai kapnak, és akik feliratkoztak hírlevelünkre, illetve akik a regisztráció során jelezték ez iránti igényüket. Levelezési listánkat semmilyen célra nem adjuk át harmadik személynek! Amennyiben Ön szándéka ellenére szerepel címlistánkon, kérjük, jelezze leiratkozási szándékát!

Leiratkozás