Böngészőben történő megjelenítéshez kattintson ide.

DKIK HÍRLEVÉL
2023.01.02.

 

Kibővítette a Kormány a Beruházási Támogatási Programban résztvevők körét

Az MKIK még az ünnepek előtt egyeztetett a kkv-kat érintő energetikai támogatás kiterjesztéséről és meghosszabbításáról, és kezdeményezte a Gazdaságfejlesztési Minisztériumnál, hogy azt terjesszék ki a turizmus-vendéglátás szektorra is.

Ennek alapján a Magyar Közlöny 2022. évi 214. számában megjelent 1477/2022 (X.6) Korm. határozat módosítása, mely értelmében a Kormány a támogatási időszakot meghosszabbította és a kedvezményezetti körét a szálláshely-szolgáltatás és vendéglátás ágazatokban működő kkv-kra kiterjesztette.

A regisztráció benyújtási határideje 2023. január 31. 19:00 órára módosult!

Továbbá a Kormány a kkv-k energiahatékonyságát célzó beruházások program feltétel szerinti meghatározott mértékű önerejének biztosítása érdekében 70 milliárd forint forrás biztosításáról döntött.

Ahogy korábban már tájékoztattam, a kormány könnyítést vezetett be az Energiaköltség és Beruházási Támogatási Programjában. Jelenleg azon vállalkozások minősülnek energiaintenzívnek, melyeknek energiaköltsége 2021-ben elérte az árbevétel 2 százalékát.

A kibővített feldolgozóipari KKV Energiaköltség és Beruházás Támogatási Program 2022 című Pályázati felhíváshoz kapcsolódó pályázati felhívás az alábbi linken érhető el: https://nffku.hu/palyazati-felhivas

A felhíváshoz tartozó dokumentumokat és a kitöltési útmutatót ezen az oldalon ismerhetik meg.

A regisztrációhoz szükséges segédletet ide kattintva érhetik el, további kérdés esetén a Nemzeti Fejlesztési és Forráskoordinációs Ügynökséghez fordulhatnak az alábbi elérhetőségeken:

 

Változik a nyitvatartási rendünk

TOVÁBB

 

MNB aktuális konjunktúra felmérése

TOVÁBB

 

Vali.hu: a személyre szabott vállalkozói információ

TOVÁBB

A digitális platformüzemeltetők új kötelezettségei

TOVÁBB

 

MKIK-PwC Energetikai útmutató

TOVÁBB

 

Üzleti delegáció Tajvanba, a Smart City Summit&Expóra

TOVÁBB

Látogasson el Facebook oldalunkra!

A Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara hírlevele, melyet kamaránk tagjai kapnak, és akik feliratkoztak hírlevelünkre, illetve akik a regisztráció során jelezték ez iránti igényüket. Levelezési listánkat semmilyen célra nem adjuk át harmadik személynek! Amennyiben Ön szándéka ellenére szerepel címlistánkon, kérjük, jelezze leiratkozási szándékát!

Leiratkozás