Böngészőben történő megjelenítéshez kattintson ide.

DKIK HÍRLEVÉL
2023.05.04.

 

HUNGEXPO: CHINA BRAND FAIR 2023

2023-ban is megrendezésre kerül a China Brand Fair kiállítás, a nagy érdeklődésre és a kínai kiállítók számára való tekintettel idén először a HUNGEXPO területén kerül megrendezésre június 8-9-10-én.

A látogatók több mint 350 megbízható kínai vállalat termékeit tekinthetik meg és a gyártó cégek képviselőivel személyesen, tolmácsok segítségével tárgyalhatnak. Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A kiállításon az alábbi termékkategóriák és szolgáltatások lesznek bemutatva:

elektromechanika, könnyűipar, textilipar, élelmiszeripar, mezőgazdaság, vegyipar, autó- és motorkerékpár-alkatrészek, mechanikus berendezések, kerámia, fürdőszoba, konyhai berendezések, építőanyagok, otthoni dekorációs cikkek, kommunikáció, hardvereszközök, elektromos berendezések, elektronikus alkatrészek, napelemes termékek, világítástechnika, sport- és fitneszeszközök , otthoni textiltermékek, vegyi termékek stb., valamint olyan szolgáltatások, mint például a kulturális turizmus, az oktatás és a kiadói tevékenység.

Regisztráció: www.chinabrandfair.hu/huk

 

Energetikai helyzetkép, vállalati megoldások lehetőségei

TOVÁBB

 

Bravúros szereplés a Szakma Sztár Fesztiválon!

TOVÁBB

 

Ingyenes szoftverekkel támogatja az MTÜ a hazai vendéglátó üzleteket és turisztikai attrakciókat az NTAK adatszolgáltatásban

TOVÁBB

TÁRSADALMI EGYEZTETÉS: A körforgásos gazdasággal összefüggő törvények módosítása

TOVÁBB

 

A GVH egyeztetett a hazai tejpiac szereplőivel

TOVÁBB

 

Villamosenergia és földgáz egységár csökkenése

TOVÁBB

Látogasson el Facebook oldalunkra!

A Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara hírlevele, melyet kamaránk tagjai kapnak, és akik feliratkoztak hírlevelünkre, illetve akik a regisztráció során jelezték ez iránti igényüket. Levelezési listánkat semmilyen célra nem adjuk át harmadik személynek! Amennyiben Ön szándéka ellenére szerepel címlistánkon, kérjük, jelezze leiratkozási szándékát!

Leiratkozás