Böngészőben történő megjelenítéshez kattintson ide.

DKIK HÍRLEVÉL
2022.11.22.

 

Könnyítés a Beruházási Támogatási Programban

A kormány könnyítést vezetett be a Beruházási Támogatási Programjában: míg eddig az a vállalkozás minősült energiaintenzívnek, amely energiaköltsége 2021-ben elérte az árbevétel 3 százalékát, úgy a jövőben ez az elvárás 2 százalékra csökken.

Továbbra is kéri a kormány, hogy a támogatottak védjék meg a munkahelyeket, őrizzék meg a foglalkoztatottak legalább 90 százalékát.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara a beruházási támogatási program módosítását indítványozta a napokban. Az előzetes várakozásokkal ellentétben jóval kevesebb vállalkozó tud élni a lehetőséggel, ezért a 3 százalékos árbevétel arányos energiaköltség-korlát 2 százalékra való csökkentését javasolta. Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter hétfői nyilatkozata szerint a programban ilyen mértékű könnyítést vezetnek be.

 

Változás a kamarai hozzájárulás megfizetésével kapcsolatban

TOVÁBB

 

Kedvezőbb feltételekkel újranyílt a képzési EU-pályázat

TOVÁBB

 

Pályaorientációs szülői értekezletek – online

TOVÁBB

Dunaújvárosért Díjat kapott Králik Gyula, kamaránk elnöke

TOVÁBB

 

Pályázati felhívás a Közbeszerzési Kiválósági Díj 2022 elnyerésére

TOVÁBB

 

Román pályázati felhívás - RO EU Funds Cooperation Project

TOVÁBB

Látogasson el Facebook oldalunkra!

A Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara hírlevele, melyet kamaránk tagjai kapnak, és akik feliratkoztak hírlevelünkre, illetve akik a regisztráció során jelezték ez iránti igényüket. Levelezési listánkat semmilyen célra nem adjuk át harmadik személynek! Amennyiben Ön szándéka ellenére szerepel címlistánkon, kérjük, jelezze leiratkozási szándékát!

Leiratkozás