Böngészőben történő megjelenítéshez kattintson ide.

DKIK HÍRLEVÉL
2019.09.30

Felhívás

a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara

arany- ezüst- és bronz koszorús mestercímére történő felterjesztésre

A Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara arany- ezüst- és bronz koszorús mestercím adományozásával szeretné elismerni a hosszú idő óta kiemelkedően magas szakmai színvonalon, erkölcsi és szakmai példamutatással tevékenykedő helyi mesterek munkáját, szakmai életútját.

Azon kiváló mesterek jelölését, jelentkezését várjuk, akik munkásságuk során meghatározó és példamutató módon hozzájárultak a térség gazdasági fejlődéséhez, a tanulóképzéshez és a szakmai utánpótlás neveléséhez.

A cím adományozásához mestercímmel kell rendelkezni, továbbá

Arany Koszorús Mester esetén legalább     30 év,

Ezüst Koszorús Mester esetén legalább       20 év,

Bronz Koszorús Mester esetén legalább      10 év

gyakorlati idő

és büntetlen előélet szükséges.

(A gyakorlat részidőkből is összeállhat, de az előírt gyakorlati idő minimum 50%-át az adott szakmában folyamatosan eltöltött gyakorlattal kell igazolni.)

Az adományozás megítélésénél előnyt jelentenek a szakmai versenyeken elért eredmények, a folyamatos szakmai továbbképzéseken történő részvétel, valamint a tanulók képzésével kapcsolatos tevékenység.

Az adományozott személyre 2019. október 11-ig a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara titkárságán írásban leadott, vagy a dkik@dkik.hu e-mailcímre, illetve a Kamara levelezési címére (2400 Dunaújváros, Latinovits Zoltán utca 10.) elküldött, indoklással ellátott javaslatot tehetnek szakmai szervezetek, vagy magánszemélyek is. A javaslatban kérjük megadni a jelölt nevét, elérhetőségét, jelenlegi munkahelyét, foglalkozását és mester végzettségének időpontját is, továbbá az őt jelölő személy, vagy szervezet elérhetőségét.

A javaslatokat a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara Elnöke által megbízott Adományozó Testület bírálja el és dönt a címek elnyeréséről. A díjátadás időpontjáról minden érintettet értesítünk.

 

Látogasson el Facebook oldalunkra!

A Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara hírlevele, melyet kamaránk tagjai kapnak, és akik feliratkoztak hírlevelünkre, illetve akik a regisztráció során jelezték ez iránti igényüket. Levelezési listánkat semmilyen célra nem adjuk át harmadik személynek! Amennyiben Ön szándéka ellenére szerepel címlistánkon, kérjük, jelezze leiratkozási szándékát!

Leiratkozás