Böngészőben történő megjelenítéshez kattintson ide.

DKIK HÍRLEVÉL
2019.11.21.

 

Kérdőív: üzleti környezet, növekedési lehetőségek

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara egy kérdőívet állított össze, amelynek eredménye képezné a kamarai hálózat következő évi legfőbb gazdasági irányultságát, a helyi eredmények a városi kamara munkáját is segítik majd. Kérjük, töltse ki a kérdőívet, így segítve a kutatás eredményességét!

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elkezdett felkészülni a következő év Gazdasági Évnyitójára. A szakmai program és tartalom kidolgozásához egy kérdőívet állítottak össze, amelynek eredménye egyben a kamarai hálózat következő évi legfőbb gazdasági irányultságának kialakításában is segít majd. A kérdőív a vállalatok üzleti környezetével, növekedési képességeivel, lehetőségeivel foglalkozik.

A MKIK munkáját nagyban segítené, ha 30-50 helyi vállalkozás képviselője is kitöltené a kérdőívet, ugyanakkor a városi kamara munkáját is nagyban segítenék az így kapott eredmények.

A kérdőív az alábbi linken érhető el, amelynek kitöltési ideje kb. 15-20 perc.

https://online-kerdoiv.com/index/view/hash/586a89c012fcedacf7bbc61e1f390700

A kérdőív kitöltésének határideje: 2019. december 2.

 

Látogasson el Facebook oldalunkra!

A Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara hírlevele, melyet kamaránk tagjai kapnak, és akik feliratkoztak hírlevelünkre, illetve akik a regisztráció során jelezték ez iránti igényüket. Levelezési listánkat semmilyen célra nem adjuk át harmadik személynek! Amennyiben Ön szándéka ellenére szerepel címlistánkon, kérjük, jelezze leiratkozási szándékát!

Leiratkozás